Modul Activitǎți

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Modulul de activități din ImmoFlux permite planificarea, gestionarea și monitorizarea facila a tuturor interacțiunilor și sarcinilor legate de clienți și proprietăți. Agentii pot crea și urmări întâlniri, apeluri, e-mailuri și alte acțiuni esențiale, asigurându-se că toate oportunitățile sunt abordate la timp. Funcționalitățile de notificare și memento-uri ajută la menținerea unui flux constant de comunicare și la respectarea termenelor importante. Integrat cu celelalte module ale CRM-ului, acest modul oferă o vizibilitate completă asupra activităților echipei, contribuind la o organizare eficientă și la îmbunătățirea productivității.

 

Calendar

Funcția calendar din modulul de activități permite utilizatorilor să planifice și să urmărească întâlniri, vizionări, apeluri și alte evenimente importante într-un format vizual intuitiv. Calendarul oferă opțiuni de vizualizare zilnică, săptămânală și lunară, facilitând gestionarea timpului și alocarea eficientă a resurselor. 

 

Adaugare rapida

Funcția de adăugare rapidă a unei activități din modulul de activități al CRM-ului de imobiliare permite crearea instantanee de noi sarcini, întâlniri sau apeluri cu doar câteva clicuri. Interfața simplificată facilitează introducerea detaliilor esențiale precum data, ora, tipul activității și persoanele implicate. Aceasta optimizează gestionarea timpului și asigură că nicio oportunitate nu este pierdută. 

 

Alte funcționalități

  • Sincronizare Google Calendar
  • Asocierea cu Proprietăți, Cereri, Contacte si Lead-uri 
  • Integrare cu modulele principale pentru usurinta vizualizarii