Modulul Proprietǎți

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Modulul Proprietăți al CRM-ului de imobiliare permite gestionarea eficientă a listelor de proprietăți, inclusiv detalii despre locație, preț, dimensiuni și caracteristici. Utilizatorii pot adăuga, edita și sterge proprietăți, beneficiind de o interfață intuitivă și rapoarte detaliate. Integrarea cu alte module facilitează urmărirea istoricului interacțiunilor și optimizarea strategiilor de vânzare. Acest modul asigură o administrare centralizată și ușoară a portofoliului imobiliar.

 

Filtru de cautare

Permite găsirea rapidă a proprietăților bazate pe criterii specifice precum locația, prețul, dimensiunea și tipul de imobil. Filtrul avansat include opțiuni pentru numărul de camere, facilități, și starea proprietății. Rezultatele sunt afișate instantaneu, economisind timp și îmbunătățind precizia căutării. Această funcționalitate optimizează procesul de selecție și potrivire a proprietăților cu nevoile clienților.

 

Matching automat

Funcționalitățile de potrivire automată a proprietăților analizează preferințele privind locația, bugetul și caracteristicile dorite, oferind sugestii precise și personalizate. Notificările automate informează agenții despre potriviri noi și relevante. Aceasta eficientizează procesul de vânzare și crește satisfacția clienților.

 

Editor imagini

Editorului de imagini din ImmoFlux CRM permit agenților să îmbunătățească și să personalizeze fotografiile proprietăților direct în platformă. Editorul oferă instrumente pentru ajustarea luminozității, contrastului, tăierea și redimensionarea imaginilor, asigurând o prezentare profesională. Aceasta contribuie la atragerea clienților prin imagini de înaltă calitate și prezentări vizuale atractive.

 

Publicare programata

Publicarea programată în portalurile de specialitate ale CRM-ului de imobiliare permit agenților să planifice și să automatizeze distribuirea anunțurilor la ore și date prestabilite. Utilizatorii pot seta calendarul de publicare pentru a maximiza expunerea și a targeta momentele optime. Sistemul asigură gestionarea eficientă a listelor și actualizarea automată a informațiilor.

 

Publicare globala

Funcționalitățile de publicare globală în portalurile de specialitate ale CRM-ului de imobiliare permit agenților să listeze multiple proprietăți simultan in portaluri. Utilizatorii pot gestiona și sincroniza anunțurile pentru a asigura o acoperire globală și actualizarea automată a datelor.

 

Prezentare PDF

Prezentărilor PDF pentru proprietăți permit generarea rapidă de broșuri atractive folosind template-uri multiple. Utilizatorii pot personaliza designul, adăuga imagini de înaltă calitate și informații detaliate despre proprietăți. Sistemul oferă opțiuni variate de stilizare pentru a se potrivi diferitelor branduri și preferințe. 

 

Poster

Funcționalitatea de creare a posterelor pentru proprietăți în CRM-ul de imobiliare permite generarea rapidă de afișe atractive utilizând template-uri multiple, optimizate pentru social media. Utilizatorii pot personaliza designul și informațile esențiale despre proprietăți. Sistemul oferă diverse stiluri și layout-uri pentru a se potrivi diferitelor platforme sociale. Aceasta facilitează promovarea vizuală și eficientă a proprietăților către un public larg și diversificat.