Modulul Analizǎ Comparativǎ de Piațǎ

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Analiză comparativă de piață din ImmoFlux permite agenților să evalueze proprietățile în contextul pieței actuale. Agentii pot compara prețuri, caracteristici și locații ale proprietăților similare, generând rapoarte detaliate și vizualizări grafice. Acest modul oferă date actualizate, ajutând agenții să stabilească prețuri competitive și să ofere recomandări informate clienților, astfel se optimizează strategiile de vânzare și crește transparența în tranzacții.

 

Comparabile

Alegerea comparabilelor corecte în modulul de analiză de piață comparativă este crucială pentru a obține evaluări precise și relevante ale proprietăților. Agentii trebuie să selecteze proprietăți similare în ceea ce privește locația, dimensiunea și caracteristicile pentru a asigura o comparație exactă. Aceasta permite stabilirea unor prețuri competitive și justificarea lor în fața clienților. Pot fi folosite urmatoarele surse: Portofoliu propriu, MLS, Anunturi Particular si introducere manuala.

 

Ajustari

Pasul de ajustare a comparabilelor în analiza comparativă de piață implică modificarea valorilor proprietăților similare pentru a reflecta diferențele specifice față de proprietatea evaluată. Acest proces asigură o comparație echitabilă și precisă, oferind o evaluare realistă și justificată. Ajustarea corectă a comparabilelor îmbunătățește calitatea analizei și sprijină deciziile informate în tranzacțiile imobiliare.

 

Raport PDF

Raportul PDF din modulul de analiză comparativă de piață este disponibil în două formate: restrâns și complet. Formatul restrâns oferă o prezentare concisă a datelor esențiale, ideală pentru o vizualizare rapidă și decizii imediate. Formatul complet include detalii extinse, grafice și analize aprofundate, fiind potrivit pentru o evaluare detaliată și prezentări formale către clienți. Ambele formate asigură claritate și profesionalism în comunicarea rezultatelor analizei de piață.