Modulul Website Agentie

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Website-ul Agenției facilitează gestionarea și actualizarea site-ului web al agenției, integrând perfect informațiile din CRM pentru a asigura consistență și actualitate. Utilizatorii pot publica automat liste de proprietăți, actualiza detalii despre oferte și afișa profilele agenților direct pe site. Funcționalitățile avansate permit personalizarea conținutului web, optimizarea SEO și integrarea cu formulare de contact pentru generarea de leaduri. Acest modul asigură o prezență online profesională și atrăgătoare, simplificând gestionarea site-ului și îmbunătățind experiența vizitatorilor prin acces la informații precise și actualizate în timp real.

 

Modul pagini statice

Permite crearea, editarea și gestionarea conținutului fix al site-ului web al agenției imobiliare. Utilizatorii pot adăuga și personaliza pagini esențiale precum "Despre noi", "Servicii" si "Contact", utilizând un editor intuitiv. Funcționalitățile avansate includ posibilitatea de a integra imagini, videoclipuri și linkuri, asigurând o prezentare atractivă și informativă. Modulul facilitează menținerea unui conținut actualizat și coerent, contribuind la o navigare ușoară și o experiență pozitivă pentru vizitatori. Integrările SEO ajută la optimizarea vizibilității în motoarele de căutare, atrăgând astfel mai mulți potențiali clienți.

 

Modul noutati / blog

Modulul Noutăți din panoul de administrare al website-ului permite gestionarea secțiunii de știri și actualizări ale agenției imobiliare. Utilizatorii pot crea, edita și publica articole despre noi proprietăți, evenimente, oferte speciale și alte informații relevante pentru clienți. Funcționalitățile de programare a postărilor și categoriilor permit o organizare clară și un flux constant de noutăți. Astfel, agenția menține vizitatorii informați și angajați, îmbunătățind comunicarea și vizibilitatea online.

 

Modul testimoniale

Permite colectarea, gestionarea și publicarea recenziilor clienților pe site-ul agenției imobiliare. Utilizatorii pot adăuga și edita testimoniale, incluzând detalii precum numele clientului, textul recenziei și, opțional, o fotografie. Funcționalitățile avansate permit stabilirea ordinii de afișare, asigurând o prezentare atrăgătoare și credibilă. Acest modul contribuie la consolidarea reputației agenției, oferind vizitatorilor dovezi sociale pozitive care pot influența deciziile de cumpărare sau colaborare.

 

Modulul meniu

Utilizatorii pot adăuga, edita și organiza elementele de meniu, inclusiv paginile principale, subpaginile și linkurile externe, pentru a asigura o navigare intuitivă și logică pentru vizitatori. Funcționalitățile avansate permit drag-and-drop pentru aranjarea elementelor și personalizarea etichetelor de meniu, facilitând adaptarea rapidă la schimbările de conținut sau strategie.