Modulul Documente - Semnare Digitalǎ

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Modulul de contracte cu semnare digitală în CRM-ul de imobiliare permite generarea, gestionarea și semnarea electronică a documentelor direct în platformă. Utilizatorii pot crea contracte personalizate, urmări statusul semnăturilor și arhiva documentele semnate într-un spațiu securizat. Sistemul asigură conformitatea legală și economisește timp prin eliminarea necesității proceselor pe hârtie. Aceasta facilitează o tranzacție rapidă și eficientă, îmbunătățind experiența clienților.

 

Sabloane

Platfoma noastra include șase șabloane editabile și personalizabile, facilitând crearea rapidă a documentelor standardizate. Managerii pot ajusta fiecare șablon pentru a se potrivi cerințelor specifice, inclusiv modificarea clauzelor, termenilor și designului. Aceasta asigură consistență și profesionalism în toate contractele emise. 

 

Prelucrare Carte Identitate

Funcționalitatea de prelucrare automată a cărții de identitate în CRM-ul de imobiliare permite extragerea rapidă a datelor relevante și completarea automată a formularelor. Agentii pot scana sau încărca o copie a cărții de identitate, iar sistemul va identifica și introduce automat informațiile precum numele, adresa și CNP-ul în câmpurile corespunzătoare. Aceasta reduce erorile manuale și economisește timp prețios, îmbunătățind eficiența și acuratețea procesului de gestionare a documentelor.

 

Editare contracte

Managerilor pot personaliza rapid și intuitiv documentele standard. Interfața user-friendly oferă instrumente pentru modificarea textului, clauzelor și formatării, adaptând contractele la cerințele specifice ale fiecărei tranzacții.