Modulul Anunțuri Proprietari

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Modulul de monitorizare a anunțurilor de la proprietari permite agenților să urmărească și să gestioneze eficient listările directe ale proprietarilor. Agentii pot vizualiza și actualiza statusul anunțurilor, primi notificări despre modificări și importa cu un singur click proprietatea in portofoliu propriu. Sistemul centralizează toate datele relevante, facilitând un mod de lucru transparent si eficient. Nu este nevoie de alte abonamente suplimentare.

 

Filtru de cautare

Permite găsirea rapidă a proprietăților bazate pe criterii specifice precum locația, prețul și tipul de imobil. Filtrul avansat include opțiuni pentru numărul de camere, facilități, și starea proprietății. Rezultatele sunt afișate instantaneu, economisind timp și îmbunătățind precizia căutării.

 

Importare anunt in portofoliu propriu

Agentii pot să adauge rapid și eficient anunțurile identificate direct de la proprietari în propriul portofoliu. Se importa toate detaliile anunțurilor, inclusiv imagini și informații despre proprietate, în baza de date a CRM-ului, eliminând necesitatea introducerii manuale a acestora. 

 

Etichete / Comentarii

Funcționalitatea de Etichete și Comentarii în modulul de monitorizare a anunțurilor de la proprietari în CRM-ul de imobiliare permite agenților să organizeze și să gestioneze eficient informațiile asociate fiecărui anunț. Se pot adăuga etichete personalizate pentru a clasifica și identifica rapid anunțurile în funcție de diferite criterii, precum tipul de proprietate sau prioritatea. De asemenea, pot adăuga comentarii pentru a înregistra observații, discuții sau acțiuni întreprinse în legătură cu fiecare anunț. Aceasta facilitează o colaborare mai bună între membrii echipei și asigură o monitorizare mai eficientă a portofoliului de anunțuri de la proprietari.