Modul Ansambluri

Filozofia noastra este simpla: totul este construit sa fie rapid si usor de utilizat.

Modulul de ansambluri rezidențiale facilitează gestionarea centralizată a complexelor de locuințe. Acesta permite urmărirea inventarului de unități, administrarea detaliilor despre fiecare proprietate și monitorizarea statusurilor de vânzare sau închiriere. 

 

Proprietati

Pagina de proprietăți din modulul de ansambluri rezidențiale permite modificarea rapidă și facilă a caracteristicilor principale ale fiecărei proprietăți. Utilizatorii pot actualiza detalii precum suprafața, prețul, numărul de camere și starea imobilului cu doar câteva clicuri. Interfața intuitivă asigură o navigare simplă și eficientă, permițând actualizări în timp real. Aceasta îmbunătățește gestionarea inventarului și optimizează procesele administrative.

 

Mapari

Funcția de mapare a apartamentelor pe schița etajului din modulul de ansambluri rezidențiale permite vizualizarea interactivă și detaliată a fiecărui apartament într-un plan etajat. Utilizatorii pot selecta și accesa rapid informațiile fiecărei unități printr-un clic pe schiță, actualizând detalii și statusuri în timp real. Aceasta îmbunătățește claritatea și eficiența în gestionarea inventarului de apartamente. Interfața vizuală intuitivă facilitează identificarea rapidă a locațiilor și caracteristicilor fiecărui apartament.

 

Tipuri

Funcția de tipologie pentru filtrarea apartamentelor din modulul de ansambluri rezidențiale permite utilizatorilor să găsească rapid unități în funcție de criterii specifice precum numărul de camere, suprafața, prețul și etajul. Aceasta asigură o căutare eficientă și personalizată, facilitând identificarea apartamentelor care îndeplinesc nevoile clienților.